header banner
Default

Michael Saylor, Bitcoin (BTC) için 250000 Doları İşaret Etti!


MicroStrategy’nin kurucu ortağı Michael Saylor, kripto endüstrisindeki kaos ortamını ele alarak Bitcoin (BTC) hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.

Bitcoin (BTC) maksimalisti olarak tanınan Michael Saylor, kripto ile ilgili düzenleyici yaptırım eylemlerinin BTC‘nin lehine sonuçlanacağına inanıyor. Saylor, ABD düzenleyicilerinin kripto para birimleri için doğru bir yol olarak görmediğini ve stablecoin’lere, token’lara ve türev varlıklara sevgi beslemediklerini belirtti. Fakat bu durumun zamanla BTC lehine döneceğini belirten maksimalist, BTC’nin 250.000 doları aşacağına dair inancının güçlendiğini ifadelerine ekledi.

“Düzenleyici Baskısı Bitcoin’i (BTC) Durduramaz”

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Son dönemlerde SEC’in Binance ve Coinbase’e dava açmasıyla daha da ateşlenen düzenleyici konusu, sektördeki büyük isimlere tartışma konusu yaratmaya devam ediyor. Kriptodaki karışılık durumuna değinerek açıklamalar yapan Saylor, düzenleyici baskılarını hedef göstererek görüşlerini şu şekilde belirtti;

“SEC’in görüşü, kripto borsalarının Bitcoin gibi saf dijital emtiaları alıp satması gerektiği ve bu nedenle tüm endüstrinin, belki yarım düzine ila bir düzine başka çalışma kanıtıyla Bitcoin odaklı bir endüstriye doğru rasyonalize edilmeye mahkum olduğu yönünde. belirteçler.

Sources


Article information

Author: Thomas Brown

Last Updated: 1698938882

Views: 1114

Rating: 4.3 / 5 (113 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Thomas Brown

Birthday: 2001-08-25

Address: 707 John Union Suite 218, South Cynthia, PA 51419

Phone: +4582861173419424

Job: Pilot

Hobby: Photography, Cooking, Rowing, Quilting, Wine Tasting, Soccer, DIY Electronics

Introduction: My name is Thomas Brown, I am a bold, dazzling, steadfast, unreserved, unguarded, intrepid, welcoming person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.