header banner
Default

Bitcoin Amsterdam: Trezor heeft uiteindelijk nieuwe crypto-opslagproducten uitgebracht!


Nieuwe Trezor producten aangekondigd: de Toekomst van Crypto opslag veranderd?

VIDEO:

Trezor, de oudste producent van hardware wallets (2013), heeft op het grootste Bitcoin event van Europa – Bitcoin Amsterdam – zojuist de lancering van nieuwe producten aangekondigd. “Eindelijk,”, zo klinkt het tijdens de aankondiging door enkele grote Trezor-fans. Het nieuwste Trezor-product, de Trezor T, stamt immers al uit 2018, daar waar alle concurrenten recentelijk nieuwere versies van hun hardware wallets gelanceerd hebben. Trezor zet met de lancering van haar nieuwe producten vol in op verovering van marktaandeel van haar grote Franse concurrent Ledger. Ledger heeft vooral in de Westerlijke landen het grootste marktaandeel van alle hardware wallet producenten.

De Trezor productfamilie gaat uitbreiden met de volgende 2 producten:

  • De Trezor Safe 3
  • De Trezor Keep Metal 
Trezor Safe 3 

Verbeterde prestaties, betere beveiliging

Het grootste verschil van de Trezor Safe 3 met zijn twee voorgangers is dat de Safe 3 een Secure Element heeft. Dit is een beveiligingschip dat met name functioneert als bescherming van je private key bij fysieke diefstal. De passphrase (25ste woord) kun je ook nog steeds toevoegen. De wallet ondersteunt Bitcoin en ruim 7.000 andere cryptomunten en tokens.

Met de Safe 3 kan er een backup van je private key gemaakt worden via 12 of 24 woorden of via Shamir. De software is weer volledig open-source. De Safe 3 lijkt op een geüpgrade Trezor One.
Trezor heeft ook een limited bitcoin only edition gemaakt van dit product ter ere van hun 10 jarig bestaan. Hier zijn er slechts 2013 van gemaakt en zijn dus erg schaars.

Trezor Safe 3 Bitcoin only 

Specifiek voor Bitcoin-liefhebbers

Voor de Bitcoin-maximalisten is er de Trezor Safe 3 Bitcoin only. Dit apparaat is ontworpen om de hoogst mogelijke veiligheid en snelheid te bieden bij het beheren van alleen Bitcoin. Dit product is slechts tijdelijk beschikbaar en is limited edition vanwege het 10-jarige bestaan van Trezor.

Trezor Keep Metal 

Robuuste bescherming in roestvrij staal / titanium

De Trezor Keep Metal biedt de betrouwbare beveiligt jouw recovery seed phrase. De focus ligt op gebruiksgemak en het voorkomen van fouten. Dit product is beschikbaar in twee varianten:

  • Trezor Keep Metal 24 woorden
  • Trezor Keep Metal Shamir Backup

Interesse?

VIDEO:

Hoelang de Trezor One en de Trezor T nog aangeboden blijven is onduidelijk. Bij de BTC Direct Shop kun je alle nieuwe producten van Trezor pre-orderen. De verwachte lancering is halverwege november 2023.

Sources


Article information

Author: Rachel Thomas

Last Updated: 1698239282

Views: 864

Rating: 4.8 / 5 (73 voted)

Reviews: 96% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rachel Thomas

Birthday: 1946-01-13

Address: 91872 Mark Loaf Suite 934, East Joanna, MS 88304

Phone: +3697124711789709

Job: Renewable Energy Analyst

Hobby: Arduino, Crochet, Backpacking, Sewing, Quilting, Badminton, Traveling

Introduction: My name is Rachel Thomas, I am a unguarded, multicolored, intrepid, fearless, treasured, Gifted, daring person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.