برای آموزش نصب قالب از طریق هاست با ما همراه باشید. در ابتدا باید فایل قالب را بصورت زیپ آماده داشته باشید. ابتدا وارد بخش مدیریت هاست شوید. اگر نمیدونید چطور باید وارد بشید در ادامه براتون توضیح میدم. هاست لینوکسی دو مدل Cpanel و Direct Admin است. اگر هاست شما Cpanel باشد بعد از نوشتن نام دامنه خودتون تو مرورگر cpanel/ رو هم بنویسید تا صفحه ورود به هاستتون باز بشه. اما اگر هاستتون Direct Admin باشد باید بعد از نوشتن نام دامنه خودتون تو مرورگر ۲۲۲۲: رو بنویسید تا صفحه ورود به هاستتون باز بشه.
بعد از وارد کردن آدرس پنل مدیریتی هاست صفحه ورود را مشاهده میکنید، که باید نام کاربری و پسورد را وارد کنید و دکمه login را بزنید.
روند نصب قالب در هر دو مدل هاست یکی است و فقط ظاهر آنها با هم متفاوت است. بعد از ورود به پنل هاست، اول باید وارد File Manager هاست بشید و به ترتیب به پوشه های public_html> wp-content> themes بروید. در پوشه themes میتوانید در هاست Cpanel با کلیک روی Upload در بالای صفحه سمت چپ فایل زیپ قالبتون رو آپلود کنید. در هاست Direct Admin هم با کلیک روی Upload files to current directory اقدام به آپلود فایل زیپ قالب نمایید.
دقت کنید که در هر دو مدل هاست بعد آپلود باید فایلتون رو Extract و فایل زیپ اولیه را پاک کنید. این کار برای امنیت سایت شماست. همچنین موجب نظم در سایت شما می شود.
بعد از انجام این مراحل آموزش نصب قالب از طریق هاست به اتمام میرسد. برای فعال سازی باید با مراجعه به پنل مدیریت سایتتون به بخش نمایش> پوسته ها بروید و روی گزینه فعال کردن قالب نصبی بزنید. حالا قالب شما بطور کامل نصب شده است. با کلیک روی گزینه فعال کردن، پوسته نصبی شما فعال میشود.
علاوه بر این روش، روشی دیگر برای نصب قالب در وردپرس وجود دارد که از طریق پنل مدیریت میتوانید اقدام به نصب کنید. برای یادگیری این مورد میتوانید روی دکمه زیر کلیک کنید.
شاید ما تا 10 سال پیش به راحتی میتونستیم بدون اینترنت زندگی کنیم، ولی در حال حاضر اگر اینترنت 24 ساعت قطع بشه زندگی ما مختل میشه. شاید همین اتفاق هم در آینده ای نزدیک برای ارزهای دیجیتال بیوفته و ما بگیم چطور بدون ارزهای دیجیتال زندگی کنیم.